Goochelaar huren voor feest of evenement

groot feest of intieme bijeenkomst

bruiloft - verjaardag - jubileum - suprice party - bedrijfs evenement - receptie - lunch /dinner - feest of feestje - borrel - personeelsfeest - magic4kids

ons 40 jarig huwelijksfeest

Wat een fantastisch 40 jarig Huwelijksfeest hebben wij gehad. Onze Goochelaar Sylvia kwam keurig op tijd, wat dingetjes doorgenomen en de gasten druppelden binnen. Onder leiding van Sylvia werd er een toost op ons uitgebracht en Sylvia ging alle tafels langs met verrassende trucs. Zij wist ook onze kleinkinderen wat trucjes te leren, fantastisch. Aan het eind nog een verbazende en ludieke act waarbij onze schoonzoon ongekende kanten van zichzelf ontdekte.We hebben de gehele zondag nog met een glimlach op ons gezicht rondgelopen. Chapeau!


Margreet en Arnold

Restaurant Tijsterman Nieuwkoop

Verjaardag Isabelle


Goedemiddag Sylvia,
Jouw optreden op Isabelle haar feestje was zaterdag een groot succes!


Bedankt en groet,

Lunchroom Deksels Leiden

Yvonne van der Kaay


Koude Kroketten

Dat sommige gasten het er voor over hadden om de kroketten en soep koud te laten worden zegt genoeg over jouw inzet en magische optreden. Hartelijk dank en graag tot een volgend keer.


Laurens bewonerscommissie.

Rotterdan

50-jarig Huwelijksfeest

Beste Sylvia,Ik wil je nog eens complimenteren met je optreden bij ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij en al onze gasten groot en klein, hebben met plezier naar jouw acts gekeken en zich vol verbazing afgevraagd "hoe ze het voor elkaar kreeg" . Mede door jouw optreden is het een bijzonder geslaagd feest geworden.


Met vriendelijke groet,Peter Sloothaak

Nieuwkoop


Bol.com


Geslaagd optreden, ik kan Sylvia aanbevelen.


Sven

Bol.comshe made it the best party ever


We hired Sylvia for a party and she made it the best party ever!! She makes the evening to a great succes.


Sabine


project manager Nutricia

Feest bij van der Valk


Bedankt voor de top professionele magic act, grote klasse. Wij hebben genoten.


Rinus Barendrecht

RotterdamTop Professional !


Sylvia is op en top professional

Sylvia was de presentatrice van ons event en deed dit perfect. Ze dacht goed mee, speelde perfect in op last minute wijzigingen en had zich goed voorbereid. Deed tussendoor ook nog een truc voor de kids en die vonden het fantastisch.


Vincent - showbird

Zeer geslaagd optreden!

Mede door jouw inzet en zeer geslaagd optreden kijken wij terug met de meest positieve herinnering op ons trouwfeest, waarvoor onze complimenten.

Wij zullen jouw dan ook ten zeerste aanbevelen.


met de beste groeten,

A.Willig

Zoetermeer


35 jaar jubileum Bridgeclub

Hallo Sylvia, reuze bedankt voor vandaag. Het was een groot succes mede door de eindact met Piet. Zooo grappig. Hij heeft er ook echt het hoofd voor. Hele dag organiseren voor 152 vrouwen en ons hoofd liep om. Mede dank zij jou is het een geslaagde dag geworden. Je bent een sprankelende vakvrouw met fantastische uitstraling en je deed het geweldig. Nogmaals heel veel dank. 

Lfs Marjan


WVL Oud-Loosdrecht

Nieuwjaarsreceptie

Wat mij vooral opviel was hoe flexibel jij omgaat met alle verschillende leeftijds groepen. Zowel onze 'senioren' als onze jongere medewerkers werden door jou uitstekend vermaakt.


Fam. Winnemuller - Betuwe-Express
25 jarig jubileum Bridgeclub


Beste Sylvia, dank voor je bijdrage aan onze jubileum-dag, wij zijn positief verrast met jouw optreden. in 1 woord klasse!


Jan Meijer

Oosterend Texel

Feest 65e verjaardag

Hallo Sylvia,

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken, mede door jouw optreden was het een geslaagde avond. Ik heb al heel veel positieve reacties ontvangen.


Met vriendelijke groet,

Louise Westerhoven

Badhoevedorp

Jaarvergadering RWCH

Beste Sylvia, wij hebben genoten van jouw optreden tijdens onze jaarvergadering in Hotel Arendshoeve. Heel veel dank voor jouw humor en fascinerende magie. Niet alleen aan tafel maar ook je laatste centrale act was bijzonder leuk.

Hartelijk dank .


Lieve groet Ans Kranendonk

BergambachtSfeermaakster

Beste Sylvia, ik wil je nogmaals uitvoerig dank zeggen voor je aanwezigheid en amusante optreden op ons familiefeest. Dank zij jouw inbreng ontstond er een relaxte sfeer waar een ieder van genoten heeft. Ik heb veel complimentjes over jou mogen ontvangen.

vriendelijke groet en veel succes in de toekomst.


Fam Veerdonk


Met passie


Charmant, subtiel en met passie slaagt Sylvia erin gasten te vermaken. Mensen genieten oprecht.


Els van Ginkel

Echteld

Opening nieuw bedrijfspand


Nog maals dank. Het was erg geslaagd.


Ernst van Vredendaal

www.vanvredendaaladvies.nl
Beste Sylvia,

mede dankzij jouw professioneel optreden, flexibiliteit en goede humeur was er sprake van een uitstekende sfeer tijdens de dinners en konden onze gasten genieten van je fantastische magic-acts. wij hopen onze plezierige samenwerking in de toekomst voort te kunnen zetten en bedanken je nogmaals voor je deelname aan dit evenement.


met vriendelijke groet,

Nissan Europe

Toveren met mensen.

Lieve Sylvia, we weten nu het verschil tussen betoveren en goochelen. En jij hebt ons Betoverd !!!

Dankbaar voor jouw aandeel in ons zéér geslaagde feest.

Namens de gehele familie en de reuniecommisie.

Groet van Richard & Yvonne.


Nogmaals Dank!


Sylvia,


Nogmaals dank voor een magische dag.


Peter en Rennie

Oldeberkoop (Fr)


Zeer geslaagd

Hallo Sylvia, vandaag hebben wij nog nagenoten van ons zeer geslaagd feestje met jouw leuke aandeel daarin. Er zijn ontzettend leuke foto's gemaakt. De act met de cape is door Margot op video gezet, zodat ik mijn eerste "Goocheloptreden" nog eens kan bekijken.

Nogmaals Dank.

Margot en Hans van Putten

Veenendaal

40 jarig huwelijk


TOP! ik kan het een ieder aanraden. Lieve Sylvia, nogmaals hartelijk dank.Petra en Bram

de Heeren van Maarssen

Hamburg

Sehr geehrte Frau Schuyer,

vielleicht erinnern Sie sich noch an Ihren Auftritt anlässlich meiner Geburtstagsfeier in Hamburg.

Damit möchte ich mich nochmals bei Ihnen bedanken, Sie werden bei den Gästen und natürlich auch mir noch sehr lange in zauberhafter Erinnerung bleiben und dies wird mir nicht schwerfallen.

Nochmals vielen Dank und alle Gute für Sie


Uwe

Hamburg

excellent entertainment

Sylvia was the charming magician at our party in Amsterdam and it was brilliant! She mingled with the different groups of staff and really helped people who didn’t know each other to socialise with one another. Staff loved her magic and we would definitely book her again.


Lutron, London
Spar Matze 


heel leuk optreden van Sylvia ter gelegenheid van de nominatie voor Beste Supermarkt van het jaar.Fam. Matze - Spar supermarkt

Noordereiland - Rotterdam

Top!


Eindelijk een 'eerlijke' goochelaar. Leuk entertainment, bedankt voor het optreden. Top!


Nationale Schoonmaak Golfdag


Spreekstalmeester


Spreekstalmeester-top!

Zeer goed!

Onvergetelijke ervaring!


Wat een unieke belevenis was het  vieren van mijn 50e verjaardagsfeest. Een unieke verrassing voor mij was dat je mij betrok in jouw interactieve magic-act. Het is gefilmd dus ik kan het niet ontkennen. Sylvia, ik heb genoten! Dank voor je optreden en veel succes in de toekomst. Ik hoop dat als ik mijn 60e verjaardag vier je ook weer van de partij bent.


Marcel

het wapen van Rijsoord.Sylvia is super

Gegroet, ik had vandaag één familiefeest en het was supergezellig maar het toppunt was toch wel dat Sylvia kwam. Ik had de beste dag van mijn leven door haar magie en trucjes. Sylvia is super gezellig en leuk om mee te spreken, ze is zeker een aanrader als je de leukste dag van je leven wilt.

Thule van den End. - Alphen a/d Rijn