Tafelgoochelaar, vrouwelijke Goochelaar, Illusioniste 

Sylvia is één van de weinige vrouwen in de wereld van magie. Een vader als goochelaar en een moeder als presentatrice. Deze zorgden er al vroeg voor dat Sylvia op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam. Mede door haar talenkennis, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek. Daarbuiten presenteert zij ook diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten.
Zo spreekt zij vloeiend Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en natuurlijk haar moedertaal Nederlands. Sylvia brengt haar show tijdens Privéfeesten en (Bedrijfs)-evenementen. Maar ook was zij 5 jaar lang wekelijks te zien op de Nederlandse en Belgische televisie in ‘de wereld van K3′.
In dit programma leerden de kids elke week een nieuwe goocheltruc van Sylvia. Entertainment tijdens een diner voor een klein gezelschap of een grandioze show, dan Sylvia als Goochelaar inhuren, het kan allemaal!
Denk maar eens aan de vele mogelijkheden zoals een Jubilaris in het zonnetje zetten. Interactieve Magie als Tafelgoochelaar tijdens diner of receptie.Een kleine act met een grote werking, dat is Sylvia als rondlopende tafelgoochelaar. Zij mengt zich onder de gasten en weet op onderhouden en humoristische wijze het ijs te breken. Een act als tafelgoochelaar werkt als een verbindende factor op uw gasten. Een optreden waar nog over nagepraat gaat worden. Sylvia heeft een ruime ervaring in het tafelgoochelen en is, mede door haar talenkennis, ook zéér geschikt op een internationaal event. Maar vergeet uiteraard ook uw familiefeest of diner niet, ook daar heeft een act als die van Sylvia een grote werking. Wil je weten hoe je een Goochelaar kunt inhuren? Klik dan hier.

Mede door jouw optreden is het een bijzonder geslaagd feest geworden.


Louise Westerhoven

Badhoevedorp

Spreekstalmeester Rotterdam AHOY

Sylvia is al vele jaren spreekstalmeester in het kerstcircus Rotterdam Ahoy. 

Spreekstalmeester Rotterdam Ahoy


Sylvia is al vele jaren spreekstalmeester in het kerstcircus Rotterdam Ahoy. Daarvoor deed zij ervaring op in het Kerstcircus van s'Hertogenbosch en het Kerstcircus in de stadsschouwburg van Eindhoven

Inmiddels is Sylvia alweer vele jaren verbonden aan het grootste Kerstcircus van Nederland,

Kerstcircus Rotterdam AHOY

Goochelaar inhuren, hoe doe je dat ?

Goochelaar inhuren of een rondlopende Goochelaar boeken, hoe doe je dat nu? Stel u geeft een feest en wil daar Magisch Entertainment aan toevoegen. Dan zou een Goochelaar een goede keus kunnen zijn. Een tafelgoochelaar brengt sfeer en lach op uw feest en draagt bij tot een ontspannen sfeer, sterker nog, hij of eigenlijk zij, verbind uw gasten. Een gegarandeerd succes voor uw feest. Populair is bv het zogenaamde Tafelgoochelen of Table-Magic. Hierbij gaat de goochelaar van tafel naar tafel en vermaakt de gasten met Humor en Magie. Sylvia is daar een uitstekende keuze in. Dus heeft u een verjaardag, bruiloftsfeest of receptie vraag dan eens vrijblijvend wat Sylvia voor uw feest kan betekenen.

Tafelgoochelaar, vrouwelijke Goochelaar, Illusionist, ?

Je hebt illusionisten, goochelaars, tafelgoochelaars, mentalisten, maar wat is nou precies het verschil tussen deze magiërs? In wezen doen zij allemaal hetzelfde, het creëren van een Illusie. Een goochelaar is iemand die zijn publiek dingen laat zien die eigenlijk niet kunnen. Het creëren van een illusie dus. Een Tafelgoochelaar is een goochelaar die langs de mensen komt om trucs te vertonen, vaak met medewerking van de gasten. Daarbij loopt hij/zij langs de tafels tijdens een diner of receptie. Denk hierbij aan kaarttrucs, trucs met ringen, touwen, balletjes enz.

Mentalisme is een vorm van Entertainment waarbij de mentalist de illusie wekt dat hij over buitengewone mentale vaardigheden en vermogens beschikt. 

We spreken over illusionisten als zij met grotere artributen optreden zoals bv Hans Klok en David Copperfield. Een kindergoochelaar of een illusionist voor een grote show, Goochelaars zijn er in vele vormen met maar één doel, het brengen van Entertainment !


Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet?

Na het lezen van alle mogelijke teksten over Goochelaars en Illusionisten kun je wellicht wat overvoerd raken, de gedachte dringt zich op, maak ik de juiste keuze voor mijn feest? Wat nu, het is belangrijk zowel voor u als voor de uitvoerend artiest dat er een klik is, zodat u weet wat u kunt verwachten en de artiest dat kan bieden wat uw feest nodig heeft. In dat geval zou ik adviseren, lees nog eens rustig de reviews door, en neem rustig vrijblijvend contact op. Want alleen dan kunnen al uw vragen beantwoordt worden en kunt u de juiste beslissing nemen om Sylvia als Goochelaar te boeken.


TOP! ik kan het een ieder aanraden.

Petra en Bram

de Heeren van Maarssen